Vrouwen op hun best

kleur en kledingadvies

Kleur- en kledingstijladvies

Ben je benieuwd naar wat jou echt goed staat?

Kom langs voor een kleuranalyse en/of kledingstijladvies. Je zult met je eigen ogen zien wat kleuren met je kunnen doen en ontdekken welk kleurtype je bent. Daarnaast kun je ook kledingadvies ontvangen, speciaal voor jouw figuur. Je gaat in ieder geval naar huis met een persoonlijke kleurenkaart en een duidelijk inzicht in wat je beter wel en wat je beter niet kunt dragen.

 

Verwen jezelf met een kleur- en kledingstijladvies, maak direct een afspraak

Met een kleur- en kledingstijladvies weet je voor eens en voor altijd welke kleding en kleuren bij je passen. Je ontdekt je persoonlijke kleurtype en je eigen stijl. Met je kleding laat je zien wie je bent en kies je hoe je wilt overkomen. De juiste kleuren en je eigen kledingstijl laten je stralen.


Bij VROUWEN OP HUN BEST krijg je persoonlijke adviezen om je uiterlijk en uitstraling te verbeteren voor iedere gelegenheid. Dit alles in een gezellige, sfeervolle entourage waar je je zeker op je gemak zult voelen. Gun jezelf even alle aandacht, dat is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor je omgeving! 

Waarom nu een kleuradvies doen?

  • Je weet voortaan wat je wel en niet kunt dragen en hoe je betere combinaties kunt maken
  • Je kledingkast vormt één geheel, met de juiste pasvormen en kleuren kun je vele combinaties maken
  • Je kunt veel sneller shoppen en makkelijker kiezen omdat je precies weet wat bij je past
  • Met minder kleding veel meer mogelijkheden omdat alles op elkaar en op jouw persoonlijkheid is afgestemd
  • Je voelt je meer op je gemak en dat straal je uit. Je voelt je zekerder en maakt een verpletterende indruk op je collega’s, vrienden en familie. Succes verzekerd! 

Wat kun je verwachten van een kleuradvies?

Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers, we maken kennis met elkaar en je krijgt uitleg over de seizoenstypen.

Je ontvangt een persoonlijke kleuranalyse. Zo ontdek je precies welke kleuren je het beste staan. Voor veel mensen is dit een echte eyeopener. Inbegrepen is een kleurenkaartje met de kleuren die passen bij jouw type. Naast de kleurenanalyse kun je ook persoonlijke stijlanalyse doen bij Vrouwen op hun best. Je krijgt dan kledingstijltips speciaal afgestemd op jouw figuur. Winkelen wordt zo een stuk makkelijker, want met deze stijltips en je persoonlijke kleuren op zak doe je geen miskopen meer. 

 

TIP Heb je al eens een kleurananlyse gehad? Dan kan een 'update' op z'n tijd geen kwaad. Je uiterlijk kan veranderen waardoor je met wat kleuraanpassingen net weer beter tot je recht kunt komen. Ontdek of het nog steeds dezelfde kleuren zijn die het mooiste in je naar boven halen. Ook voor de veranderingen in je figuur kunnen frisse tips je uitstraling weer helemaal bijwerken. 

 

In aansluiting op de kleuranalyse met stijltips kun je bij VROUWEN OP HUN BEST ook terecht voor 

  • een uitgebreide figuuranalyse met kledingstijladvies
  • kledingkastadvies
  • samen shoppen
  • diverse workshops 

Ja, ik wil nu een afspraak maken

Deel dit bericht

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Niets om aan te trekken?

paperbackbookstanding 849x1126

   GRATIS e-book

cooltext1785093811

P6715bewerkt

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op met Petra van Noord

06-27325371 

of stuur een e-mail naar info@vrouwenophunbest.nl